Barseltrening

Bli med på smart, trygg og effektiv barseltrening i Oslo!

 

Er du usikker på hva eller hvordan du bør trene etter du har fått barn, og/eller lyst til å trene sammen med andre mammaer og babyer? Kanskje du har delte magemuskler (diastase) og vil sørge for at du kommer i gang med treningen på en trygg og skånsom måte?

Vi starter nå opp nye barseltreninger i Oslo, Rælingen kommer etterhvert.

mammatrening-mammamage-barseltrening-morogbarn

Hos oss koser både store og små seg under barseltreningen.

Vi legger vekt på smart, skånsom og effektiv trening for deg som er nybakt mamma. Vi tilrettelegger trening etter hvilket nivå du er på, og vi hjelper deg å igjen få kontakt med både svake og/eller delte magemuskler.

Vi har mye fokus på trening som gir god holdning, samt mye innslag av balanse, styrke og utholdenhet for hele kroppen. I starten er hovedfokuset vårt å hele tiden ha en god kontakt med bekkenbunnsmuskulaturen og dyp magemuskulatur. Deretter bygger vi på med vansklighetsgrader.

Oppstart av nye barseltreningskurs høsten 2017

Oslo Naprapatklinikk,

Mandager, Oppstart 4. september, Tid: 11.00-11.50. Pris: 1500 kr (5 treninger) eller 2500 kr (10 treninger). Du får mulighet til å ta igjen tapte treninger.

Tirsdager, Oppstart 24. oktober, Tid: 11.00-11.50. Pris: 1500 kr (5 treninger) eller 2500 kr (10 treninger). Du får mulighet til å ta igjen tapte treninger.

Treningen er inne i treningslokalene til Oslo Naprapatklinikk.

 

Smart barseltrening passer for alle nybakte mammaer

Gratis sjekk av dine magemuskler. Alle får en sjekk av magemusklene ved første treningstilfellet, på denne måten kan vi tilpasse treningen på best måte for deg og du vil ha mye mer ut av din trening.

mammamage-delte-magemuskler-mammatrening

Vi sjekker om du har delte magemuskler ved første treningstilfelle!

 

BONUS- GRATIS TIL DEG!

Gratis fotanalyse til deg!

Gratis fotanalyse til deg!

ALLE SOM MELDER SEG PÅ BARSELTRENINGSKURS FÅR EN GRATIS FOTANALYSE!

Visste du at føttene dine blir 1 til 1 1/2 størrelse større etter en graviditet? Naprapat og PT Rikard spanderer derfor en gratis fotanalys på deg, hvor du også vil få enkle øvelser som er bra for fot og ankel. (Verdi 600 kr)

 

Flinke og dyktige treningsinstruktører!

For at både du og barnet ditt skal få den beste opplevelsen av barseltreningen jobber vi i små grupper. Jeg jobber med to superdyktige kollegaer, Rikard Edberg og Camilla G. Høydahl. Vi er alle veldig opptatt av trening, kropp og helse.

barseltrening-instruktører-naprapat-mammamage

 

Selv er jeg utdannet naprapat, samt cert.MammaMagetrener. Og har jobbet mye en-til-en med opptrening av magen til mammaer og barseltreninger.

Vi er alle opptatt av at du på en trygg og fornuftig måte skal komme tilbake i form og trening etter din graviditet.

Ønsker du å melde deg på smart, effektiv og trygg barseltrening?

Send din påmelding til: monica@oslonaprapatklinikk.no, tlf: 99302150

Håper jeg ser deg på en av våre treninger :)

/Monica Aschim

Comments

comments

Share This