Holdningsbehandling

Opplever du at du har en dårlig holdning, eller at det er vanskelig å rette deg opp? Da kanskje holdningsbehandling hadde vært noe for deg.

Eg tilbyr to ulike måter å hjelpe deg med din holdning:

  • Holdningsbehandling, Dette tilbyr jeg på klinikken min Oslo Naprapatklinikk på Smestad i Oslo. Og på Spaces, Calmeyersgate 5, Oslo på Helfy Treatment, Velg naprapatbehandling ved bestilling!

Eg tar også imot kunder på Fjerdingby i Rælingen, der har eg ein liten hjemmeklinikk. Send meg en mail på monica@oslonaprapatklinikk.no

  • Nettkurs “Få bedre holdning og sterkere kropp”, her har vi fokus på å styrke opp kroppen, slik at du får bedre holdning og sterke kropp til å klare typiske belastninger som kroppen utsettes for hver eneste dag. Nytt kurs 31.Mars 2020.

 

Konsultasjon med holdningsbehandling

Føler du at kroppen ”henger” litt frempå og at det er vanskelig å rette deg opp?

Flere med dårlig holdning beskriver til meg at det enten gjør vondt eller føles unaturlig å holde kroppen oppreist.

Visste du at en dårlig kroppsholdning også kan føre til vanlig plager som hodepine, vondt i skuldrer og nakke, samt vondt i rygg og påvirke pusten?

kroppsholdning-rett-i-kroppen-bedre-holdning-oslo

Dålig holdning = Dålig bevegelse!
Samtidig blir kroppens biomekanikk (bevegelighet) dårligere. Ved en dårlig holdning minsker nakkebevegelsen, det blir vanskeligere å få full bevegelse i skulderleddet. Mange skyver hodet fremfor kroppens midtlinje, som igjen fører til kjevespenninger og nakkespenninger.

Jeg jobber som naprapat og møter daglig mennesker med muskel- og leddplager, hele 90 % av de som kommer til meg for behandling har dårlig holdning. I de aller fleste tilfellene ser jeg en tydelig sammenheng mellom den dårlig holdningen og de muskel- og leddplagene kundene mine søker for.

Få en bedre kroppsholdning med holdningsbehandling!
Hadde det ikke vært deilig med en kropp i balanse, med mindre muskelspenninger? Og en kropp som du igjen kan bære stolt og oppreist?

Eg brenn virkelig for å hjelpe deg med din holdning, det er så gøy å se forskjellen.
En kunde sa dette til meg etter kun to behandlinger:

”Jeg måtte bare smile når jeg kom til bilen, plutselig passet ikke innspillingene på seter mitt lengre, og jeg måtte stille det inn på nytt”

Det er historier som dette som gjør meg så glad i det jeg gjør og jobben min som naprapat og holdningsekspert.

Holdningsbehandling, muskel- og leddbehandling for optimal resultat!
Samtidig som jeg jobber med holdningsbehandling jobber jeg også med eventuelle plager du måtte ha. De vanligste er hodepine, nakkeplager, skulderplager og vondt i ryggen. Jeg oppnår absolutt best resultat ved å kombinere flere ulike teknikker, dette på grunnlag av dine plager, undersøkelser jeg gjør og ikke minst hvordan din utgangsholdning er.

Mitt mål er en balansert kropp, som er funksjonell for deg og med en kropp som lettere kan takle den hverdagen du trenger den til.

 

Du kan enkelt bestille time via nettsbestilling her, Oslo Naprapatklinikk eller til Helfy Treatment.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!
monica@oslonaprapatklinikk.no eller tlf: 99302150

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This