Om Monica Aschim

Jeg er utdannet naprapat (muskel- og leddbehandler), og startet min egen klinikk i Oslo høsten 2006. Klinikken min ligger på Smestad i Oslo. Her jobber jeg sammen med flere andre terapeuter.

Mine største lidenskaper er holdningsrelaterteplager, hodepine, skulderplager og få hjelpe mammaer tilbake i form etter de har fått barn.

Jeg startet bloggen min da jeg ønsket å hjelpe deg med dårlig holdning til å få en lettere hverdag. På denne måten kan jeg dele masse nyttige tips og råd som er bra for deg i hverdagen.

god-holdning-ergonomi-naprapat-monica-aschim

 

Trening, ergonomi og MammaMagetrening!
På bloggen vil du også få tips og råd rundt lavterskel trening (dørstokkmila), ergonomi og trening for mammaer. Jeg er utdannet cert. mammamagetrener, og holder barseltrening og en-til-en mammamagetreninger.

 

cert-mammamage-trener-i-oslo-trening-etter-fødsel-barseltrening

 

Mamma til 2!
Jeg er mamma til to super fine gutter, som jeg og mannen kaller for ”turbogutta”. Filip er nettopp blitt skolegutt, noe som er stor stas.

Emil på fire år er full av oppfinnsomme påfunn, akkurat som en nysgjerrig fireåring skal være.

 

Foredrag
Jeg holder foredrag ut mot næringslivet om kropp og helse. Har også holdt foredrag ut mot konferenser, der har både helse, kropp og trening vært tematikken.

 

Jeg håper du finner nytte og glede av bloggen og Facebooksiden min!

– Monica Aschim –

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This