Holdning og nettkurs

Nytt holdningskurs på nett- starter 1. mars 2019

 

naprapat-smestad-majorstuen-skøyen-røa-vinderen

Med enkle steg kan du styrke kroppen og få en bedre kroppsholdning.

 

En god kroppsholdning er viktig, ikke bare for å se bedre ut, men holdningen påvirker også hvordan kroppen har det, rent fysisk og psykisk.

Har kroppen det bra, har du det bra. Ettr 15 års arbeidserfaring, samt kjent på livet selv med ulike utfordringer kombinert med famileliv (3 barn), så kjenner jeg godt igjen den største barrieren for folk flest- TIDEN!

 

Nettkurs gjør viktig info tilgjengelig for flere!

En ting er å jobbe en til en, noen jeg virkelig brenner skikkelig for. Å se store endringer hos personer på kun 30-60 minutter er en heilt ubeskrivelig følelse. Men viktig for alle mennesker er uansett egeninnsats. Alle som kommer til meg får beskjed om å gjøre øvelser selv.

Om du ikkje gjør små endringer i din egen hverdag, vil plager og en eventuell dårlig holdning alltid komme tilbake.

Jeg bruker å si til kundene min at jeg kun er en brikke, en hjelpende brikke på vegen. For at du skal kunne ha en bedre hverdag, bedre kroppsholdning, sterke kropp, mindre vondter i kroppen, ja da krever det jo at du tar noen grep selv, ikke sant?

God kunnskap, kokt ned til enkel hverdagsøvelser.

Etter en tøff sykdomsrunde med den ene sønnen vår i 2017 (hvor jeg da ikke kunne jobbe som jeg bruker), innsåg jeg at denne kunnskapen, kunnskap om kropp, helse og holdning, kan jeg bruke til å hjelpe enda flere.

Hvor mange andre er det ikke som trenger kunnskap om kroppen, og samtidig enkle grep og øvelser de kan gjøre i hverdagen for å ha det MYE BEDRE med seg selv? Og alt tilgjengelig på nett, klikk PLAY og se kurs og øvelser i eget tempo. #løsningsorienter #tidseffektivt

Og det var slik tanken om nettbaserte tjenester kom til…

 

Nå holder jeg flere kurs på nett:

 

Få bedre holdning og sterke kropp– Nettkurs (Oppstart 1.mars 2019)

Energipauser– Små enkle bøy og tøy du kan gjøre i hverdagen (Nye øvelser hver uke) Meld deg på her!

Massasjekurs for par– Lær hjemmemassasje på 1-2-3! (Ny kursoppstart 14. ferbuar, salget starter snart)

 

Mer info om holdningskurs på nett og Massasjekurs for par kommer, men er det noe du lurer på, så er det bare å ta kontakt!

 

Vennlig hilsen

Signatur-bilde-monica

Comments

comments

Share This