Nettkurs og bedre holdning

Nytt nettkurs for bedre holdning- starter 31. mars 2020.

naprapat-smestad-majorstuen-skøyen-røa-vinderen

Med enkle steg kan du styrke kroppen og få en bedre kroppsholdning.

En god kroppsholdning er viktig, ikke bare for å se bedre ut, men holdningen påvirker også hvordan kroppen har det, rent fysisk og psykisk. Å bli med på nettkurs er en enkel måte å komme i gang.

Har kroppen det bra, har du det bra! Etter 15 års arbeidserfaring, samt kjent på livet selv med ulike utfordringer kombinert med famileliv (3 barn), så kjenner jeg godt igjen den største barrieren for folk flest- TIDEN!

Nettkurs gjør viktig info tilgjengelig for flere!

En ting er å jobbe en til en, noen jeg virkelig brenner skikkelig for. Å se store endringer hos personer på kun 30-60 minutter er en heilt ubeskrivelig følelse. Men viktig for alle mennesker er uansett egeninnsats. Alle som kommer til meg får beskjed om å gjøre øvelser selv.

Om du ikkje gjør små endringer i din egen hverdag, vil plager og en eventuell dårlig holdning alltid komme tilbake.

Jeg bruker å si til kundene min at jeg kun er en brikke, en hjelpende brikke på vegen. For at du skal kunne ha en bedre hverdag, bedre kroppsholdning, sterke kropp, mindre vondter i kroppen, ja da krever det jo at du tar noen grep selv, ikke sant?

God kunnskap, kokt ned til enkel hverdagsøvelser.

Etter en tøff sykdomsrunde med den ene sønnen vår i 2017 (hvor jeg da ikke kunne jobbe som jeg bruker), innsåg jeg at denne kunnskapen, kunnskap om kropp, helse og holdning, kan jeg bruke til å hjelpe enda flere.

Hvor mange andre er det ikke som trenger kunnskap om kroppen, og samtidig enkle grep og øvelser de kan gjøre i hverdagen for å ha det MYE BEDRE med seg selv? Og alt tilgjengelig på nett, klikk PLAY og se kurs og øvelser i eget tempo. #løsningsorienter #tidseffektivt

Og det var slik tanken om nettbaserte tjenester kom til…

Nå holder jeg flere kurs på nett:

Få bedre holdning og sterke kropp– Nettkurs (Oppstart 31.mars 2020)

Gratis Energipauser– 3 min med små enkle bøy og tøy du kan gjøre i hverdagen (Nye øvelser hver uke)  Bli med hver mandag kl. 10.50, her!

Nettkurs- hjemmemassasje– Nytt kurs 14. februar 2020, les mer på: www.massasjekursforpar.no

Gratis Introkurs i hjemmemassasje– Lær ALT du trenger for å komme igang med hjemmemassasje. Meld deg på her!

Håper å se deg på nokon av våre kurs 🙂

Vennlig hilsen

Signatur-bilde-monica

Comments

comments

Share This