Helfy Living

I Helfy Living har vi fokus på helse, kosthold og livsstil. Vi er opptatt av å hjelpe deg med bevisstgjøring og kunnskap rundt hvordan leve sunnere og få en mer bærekraftig livsstil.

Vi holder jevnlig inspirasjons webinar på nett, følg Facebooksiden vår for oppdatering når disse går.

helfy-living-helse-kosthold-livsstil
Vi holder jevnlig inspirasjonskurs innenfor tema helse, kosthold og livsstil. Følg med på Facebooksiden vår for kommende eventer.

Min kollega og mann Rikard Edberg holder jevnlig kurs innen kosthold og ernæring, følg med på Facebooksiden nevnt over om du vil følge med på når kursene går.

 

Helfy Living- Bærekraftig livsstil

God og sunn helse, bærekraftig helse og livsstil som vi har fokus på, kan være både lett og vanskelig. Lett fordi det ofte er enkle grep som skal til for å få en sunnere helse og livsstil. Vanskelig fordi det kan virke overveldende for mange, lite kunnskap om hva som er sunt/usunt og utfordrende å både finne og opprettholde motivasjon.

Vi har en Facebookgruppe “Helfy Living” du er hjertelig velkommen å bli med i. Aktiviteten i gruppa er varierende, da vi i perioder er opptatt med andre ting. Men gruppen har eksistert lenge, du vil derfor finne masse gode ressurser der, bli med i gruppen her, velkommen inn 🙂

 

Helfy Coaching- For motivasjon, mental helse og endring

Coaching er veldig effektfullt når du ønsker endring, både i team og hos enkelt individer. Coaching verktøy og teknikker bruker eg gjennom hele Helfy konseptet, både Helfy Workspace og Helfy Living. Coaching er kommunikasjon, bevisstgjøring og endring, og er derfor grunnleggende i alle mine kundemøter og oppdrag ut til næringslivet.

Du kan lese mer om Helfy Coaching her!

Eg tilbyr både online-coaching og fysisk coaching på Smestad i Oslo og ute i bedrifter.

Kontakt: hei@helfyworkspace.no eller tlf: 99302150

-Monica Aschim-