Sissel forbedret holdningen til bryllupet sitt!

Sissel følte at hun ikke hadde den fineste holdningen, og etter å ha sett en av mine annonser om holdningskorrigering tok hun kontakt. Sissel hadde absolutt ikke den verste holdningen jeg har sett, men jeg så fort ting jeg kunne hjelpe henne med.

brud, bryllup, holdningskorrigering, holdning, kroppdsholdning
Nydelig bilde av Sissel, med fin holdning. Foto: Weber Foto

”Jeg synes at formene mine kom mer frem i brudekjolen etter holdningskorrigering hos Monica, som f.eks at det ble mer svung over rompa.
Også følte jeg at kjolen ble finere ved ryggen, la seg mer inntil ryggen min”

Mitt engasjement for en bedre kroppsholdning
Etter å ha jobbet som naprapat i 10 år, har jeg observert at veldig mange har en dårlig kroppsholdning. For noen år tilbake bestemte jeg meg for å fokusere på dette området og tilegne meg mest mulig kunnskap for å kunne hjelpe de som ønsker en finere og mer ergonomisk holdning.

Her ser du bilder av Sissel før 1. Korrigeringen til etter tredje korrigeringen:

holdning, bryllup, brud, kroppsholdning
Jeg har blandt annet fokusert på å få hodet mer justert, slik at det ligger som en forlengning av ryggraden. Før behandlingen låg hodet foran kroppslinjen sett fra siden
kroppsholdning, korrigering, justering, finere, holdning
Jeg har også fokusert på å få skuldrene mer rotert bakover, slik at holdningen blir finere.

Å korrigere holdningen tar faktisk bare 1-3 konsultasjoner.
Grunnen til dette er fordi vi alle har en god holdning, men dårlige vaner, gjerne over tid har gjort at holdningen har blitt dårligere.

Som en del av behandlingen/holdningskorrigeringen er så klart at du får øvelser for å selv klare å bibeholde den fine holdningen i fremtiden. Mye handler om bevissthet, og jeg viser deg hvordan.

Holdningen glemmer vi fort bort…
Det hører med å fikse håret, sminke seg, kjøpe drømmekjolen osv. når du skal gifte deg, men få tenker på kroppsholdningen, før bryllupsbildene kommer tilbake…. Først da ser vi gjerne at holdningen ikke er så bra, dette husker i alle fall jeg fra mitt eget bryllup i 2014…

I år har jeg hatt gleden av å hjelpe flere bruder til en finere holdning føre den store dagen. Og det har vært utrolig gøy å jobbe med hver eneste en av dem og ikke minst se før og etter bildene.

Sissel og hennes utkårede giftet seg i vakre omgivelser 9. Juli i Frogner kirke.
Jeg ble så glad når jeg så disse magiske bildene av Sissel og Vegard, tatt av Weber Foto. Ikke rart jeg brenne for å bidra til noe positivt for bryllupspar på en magisk dag som dette.

Bilder fra den magiske dagen til Sissel og Vegard tatt av Weber Foto
Bilder fra den magiske dagen til Sissel og Vegard tatt av Weber Foto

 

Det å forbedre holdningen gav Sissel også andre forandringer:

sissel-bryllup-weber-foto
Foto: Weber Foto

”Jeg følte meg sterkere i ryggen etter behandlingene, at jeg bærte meg selv på en helt annen måte. Om man kan si at det på et vis var «lettere» å gå. Vanskelig å forklare følelsen.

Så fikk jeg jo flere kommentarer på at jeg så mye slankere ut, og om jeg hadde gått ned i vekt. Følte selv at jeg så slankere ut også. Det gav meg en liten selvtillitsboost”

 

Ønsker du bedre holdning og sterkere mammakropp?

Monica Aschim
Naprapat og Holdningsekspert
Oslo Naprapatklinikk


Publisert

i

,

av

Stikkord: