Min syke sønn fikk meg til å våkne

Nå er det veldig lenge siden eg har skrevet aktivt her på bloggen min. Det har rett og slett vært av helsemessige og personlige årsaker. Høsten 2017, og hele vinteren var preget av mye sykdom, hvor det lenge var ganske alvorlig for den ene sønnen vår. Mannen min og jeg fikk virkelig kjenne på det å drive egen business og få sykdom i hus, og hvor utrolig sårbare me plutselig blei. Det er først nå nesten et år etter, at me føler me begynner å stable oss på beina igjen.

Meg og mine tre fantastiske gutter.

Meg og mine tre fantastiske gutter.

Eg elsker å jobbe, elsker å ha mange prosjekter gående, men også for meg, ble nå hverdagen en umulig kabal å få til å gå opp. Me blei oppringt nesten hver dag av skole, SFO og barnehage.
Eg skal innrømme at eg har vært langt nede. Det å se sine egne barn bli syke er uten tvil det tøffeste eg har vært gjennom, det å ikkje vite hva som var feil var veldig vanskelig. Selv trengte eg meir fred og ro, barna mine trengte mer omsorg og tilstedeværelse.
Eg skjønte tidlig i høst at måten eg har jobbet på, måtte gjøres noko med. Eg trur dessverre eg måtte lære den tøffe vegen, at meir av min tid må bli brukt på barna og egen helse.

Det måtte skje ein prioriteringsopprydding hos meg, noko som nok absolutt var nødvendig.
Selv om eg nå må slippe taket på endel ting fremover, føles det som det rette valget. Nå blir det lettere å være tilstede og meir fleksibel om noko skulle skje med oss eller barna igjen.

Sønnen vår er nå heilt frisk, når rett diagnose endelig ble stillt var det ikkje lenge før me hadde den gode gamle sprudlegutten vår tilbake igjen.

Nye Holdningskurs på nettet kommer
Selv om det er blitt nokon kutt i prosjekter, er det nokon som ligger hjertet mitt nært som vil bli tatt opp igjen nå denne høsten.Dette er prosjekter som eg kan jobbe med meir heimfra, noko som har vært et ønske og mål siden sønnen vår ble syk.

Blant annet vil eg ta opp igjen Holdningskurs på nett, noko eg brått la på is når sønnen blei syk.

-Opplever du at holdningen din ikkje er som den en gang var? Bli med på mitt neste GRATIS webinar (direktesendt nettmøte) med tema «3 enkle steg til bedre holdning for mammaer»

Eg kommer også til å bli meir aktiv her på bloggen og på sosiale medier igjen, ved å gi gode tips og råd i forhold til god kroppsholdning, og hvordan forebygge typiske kontorsrelaterte plager. Gleder meg til å være «tilbake igjen» 🙂

Klem Monica

PS! Følg med på Instagram, der blir det mange fine tips og råd denne sommaren 💙
instagram-monica-aschim

Comments

comments

Comments are closed.

Share This