Om Monica Aschim

Stolt og aktiv 3-barnsmamma, nysgjerrig på livet. Liker å ha flere prosjekter på gang. Jeg har jobbet som naprapat (muskel- og leddbehandler) i over 10 år. Og har et sterkt ønske om mer fokus på forebyggende helse, både mot voksne og barn.

Mine største lidenskaper er å jobbe med kropp og mennesker. Og denne bloggen retter seg mest mot kropp og helse relatert til arbeidslivet, hvor blant annet holdningsrelaterteplager er i fokus, slik som hodepine, skulder- og nakkeplager ryggplager.

Jeg startet bloggen min da jeg ønsket å hjelpe deg med dårlig holdning til å få en lettere hverdag. På denne måten kan jeg dele masse nyttige tips og råd som er bra for deg i hverdagen.

god-holdning-ergonomi-naprapat-monica-aschim

 

Trening, ergonomi og MammaMagetrening!
På bloggen vil du også få tips og råd rundt lavterskel trening (dørstokkmila), ergonomi og trening for mammaer. Jeg er utdannet cert. mammamagetrener, og holder barseltrening og en-til-en mammamagetreninger.

 

cert-mammamage-trener-i-oslo-trening-etter-fødsel-barseltrening

 

Mamma til 3!
Jeg er mamma til tre super fine gutter. Filip på 9 år, Emil på 7 år og Theo på 2 år.

Våre fine gutter, Filip, Theo og Emil.

Våre fine gutter, Filip, Theo og Emil.

 

Foredrag
Jeg holder foredrag ut mot næringslivet om kropp og helse. Har også holdt foredrag ut mot konferenser, der har både helse, kropp og trening vært tematikken.

 

Jeg håper du finner nytte og glede av bloggen og Facebooksiden min!

– Monica Aschim –

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This