Monica Aschim

Optimistisk gründer som elsker å skape, utvikle og bidra til endring!

Bloggen monicaaschim.no har vært i endring flere ganger, i takt med at eg har endret og utviklet meg. Eg er stolt av å endelig kunne dele Helfy, og hva me jobber med.


Eg brenner for å hjelpe mennesker og bedrifter med helse, arbeidsmiljø og sykefravær. Gleder meg til å samarbeide med næringslivet med fokus på menneskene og forebyggende helse, med Helfy konseptet.

ergonomi-forebyggende-kontor-helse-sykefravær-arbeidsmiljø
Monica Aschim og Helfy Workspace har fokus på menneskene, arbeidsmiljø og sykefravær i din bedrift.

SOSIAL ENTREPRENØR

Det tok litt tid å eie denne tittelen, til tross for at Helfy ble valgt ut blant 20 sosiale entreprenører til å være med i Impact StartUp sin boot camp i 2021. Men nå står eg rakrygga og kaller meg stolt for ein sosial entreprenør <3

Eg er autorisert naprapat, og har jobbet som naprapat, også ute på bedrifter i over 15 år. I 2006 startet eg min egen klinikk, Oslo Naprapatklinikk.

Info og bestilling av mine naprapattjenester kan du gjøre her!

Coaching and Leadership

I 2021 starta eg på coachingutdanningScala (Scandinavian Coaching and Leadership Academy), for å få ein meir heilhetlig tilnærming til forebygging av fysisk og mental helse. Samt økt forståelse for kommunikasjon og mellommenneskelige påvirkninger.

2022 startet eg på et kurs «Bærekraft i daglig drift«BI, det har vært svært spennende og lærerikt, og passer godt inn i konseptet vårt Helfy Workspace & Living.

Helfy konseptet, fra drøm til virkelighet

Min største lidenskaper er å jobbe med helse og mennesker. Og det å få jobbe og hjelpe bedrifter med forebyggende helse og arbeidsmiljø er noe eg har ønsket lenge, derfor er det stor stas å endelig være i gang med Helfy Workspace.

Forebygge-arbeidsmiljø-sykefravær

Vi har gjort markedsundersøkelser og hadde tett oppfølging av Aleap Helseinkubator på Forskningsparken i Oslo, via dem hadde vi en stakeholderpanel i samarbeid med Bouvet i Stavanger. Via Innovasjon Norge fikk vi tildelt mentor, her har vi fått god hjelp av Oslo Venture Company til å videreutvikle Helfy Workspace.


I 2021 ble vi også valgt ut som én av 20 sosiale entreprenører i Norge til å delta på Impact Startup sitt boot camp program.


Som for gründere flest, startet vi med ein idé som er blitt modifiert ikke bare en gang, men flere ganger, vi har prøvet og feilet, slik er det å tilpasse et produkt eller tjeneste til å best passe markedet og deres behov.

mål-utvikling-business
Veien fra start til «mål» har vært svært lærerik, med mange justeringer underveis, linjen til høyre viser en realistisk vei til mål. Og justeringer vil være nødvendig også fremover.

Helfy Workspace gikk fra å være en digital tjeneste, til nå å være en fysisk tjeneste hvor vi jobber tett med bedrifter og deres viktigste og mest verdifulle ressurser- deres ansatte.

Eg gleder meg til å jobbe og samarbeide med mange spennende bedrifter og mennesker i årene som kommer!


Foredrag
Eg holder foredrag ut mot næringslivet med tematikk innenfor samme område, «Motivasjon på kontoret» har vært eit populært tema siste året.


«PUST» er et nytt foredrag som handler om motivasjon, inspirasjon og stresshåndtering ut mot næringslivet.


#helfybreak 5-10 min aktiv pause har også vært eit populært innslag både digitalt, og nå fysisk etter pandemien på møter og konferanser.

Aktiv pause, Bevegelse, energipause
10 min #helfybreak under Kommunal Konferansen på Gardermoen september 2022

Min kontaktinfo:

hei@helfyworkspace.no / Tlf: 99302150

– Monica Aschim –

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *