Om mammakropp og kroppsholdning

Opplever du at kroppsholdningen din er blitt dårligere enn den har vært, at du rett og slett kjenner deg litt hengete? Litt som en potetsekk som flere av mine kunder beskriver seg …

Typiske tegn rent utseendemessig ved dårlig holdning er:

• Fremoverroterte skuldrer
• Krum øvre del rygg
• Hode skyvd fremover
• Utstående mage
• Svai korsrygg

mamma-holdning-hållning-mammamage

For meg som jobber med kroppsholdning daglig, så henger alle disse bitene sammen. Det er også derfor det for så mange faktisk opplever det som nesten «umulig» å rette seg opp. Det å «rette seg opp» oppleves for mange som ubehagelig og unaturlig.

MEN DET ER FAKTISK IKKE UMULIG Å Få TILBAKE EN GOD HOLDNING

 

Enkle steg til en bedre kroppsholdning

Det flotte, og uten tvil FANTASTISK motiverende, er at det skal kun noen ENKLE grep til for at du kan få en God holdning igjen.

For å bedre holdningen din kreves det en liten egeninnsats, noe annet ville vært rart, det er jo tross alt kroppen din, ikke sant 🙂

Men det du kanskje ikke visste er at med rett kunnskap, og bruk av denne kunnskapen i rett tid og rekkefølge, så er veien til en bedre holdning OG sterkere mammakropp ganske enkel og oppnåelig!

 

Jeg brenner virkelig for dette med god kroppsholdning og en sterk mammakropp.

Det kommer så utrolig mange «goder» for kroppen din av å ta vare på holdningen, det samme gjelder med kroppen din, uansett om du er mann eller kvinne så klart.

Mammakroppen står mitt hjerte nært …
Det er egentlig flere grunnen til at jeg har valgt å sette opp et unikt holdningskurs på nett for mammaer
• Jeg er selv mamma, mamma til tre nydelige gutter.
• Jeg har vært gjennom 3 ½ graviditet
• Jeg har fått kjenne på kroppen hva det å både være gravid, føde, samt få problemer med både lekkasje og delte magemuskler etter en fødsel.

holdning-mammakropp-mammamage-hypopressivtrening-lpf-mammamage

På klinikken min møter jeg på mammaer hver dag, med ulike utfordringer hvor kroppsholdning er en av dem, og det er ikke uvanlig at holdningen blir dårligere under en graviditet og under barseltiden.

Og det er heller ikke uvanlig at selv om barna dine når er blitt store, så la barseltiden grunnlag for hvordan kroppsholdningen din er i dag.
Selv klarte jeg å forebygge dette med min lidenskap for holdning.

 

Det ultimate mammakurset, for bedre holdning og sterkere mammakropp!

Jeg er så utrolig glad og stolt over å endelig kunne tilby det ultimate mammakurset, nemlig «Holdningskurs for mammaer på nett, for en sterk mammakropp»

blogg-holdning-mamma

Jeg tror at for å kunne tilby et genuint kurs, så må man ha gått gjennom litt crapy ting selv.

Jeg kan med hånda på hjertet si at kurset er BRA med tanke på all min kunnskap og interesse for mammakroppen og kvinnehelse (bakgrunn som mamma, naprapat, cert. Mammamagetrener, hypopressivetrener (LPF) og holdningsekspert), men det er UNIKT fordi jeg har erfart!

-Jeg har erfart mye bullshit kroppen må gå gjennom som kvinne og som mamma (ting som få snakker om, men «mange» les kvinner kjenner til)

Jeg har fått kjempe og fighte for å få tilbake min funksjonelle kropp, en kropp jeg selv kan trives med, og er stolt av.
Det er dette som gjør min lidenskap for mammakroppen, og som er hjerteroten i selve onlinekurset «Holdningskurs for mammaer»

 

Er du interessert i å vite mer om kurset? Interessert i å vite hva du kan gjøre for å forebygge en dårlig holdning? Interessert i å vite hvordan du styrker din mammakropp?

– Bli med på mitt neste GRATIS webinar (direktesendt nettmøte) og lær om hvordan du styrker mammakroppen og holdningen.

 

Vennlig hilsen

Monica Aschim
Naprapat og holdningsekspert


Publisert

i

,

av

Stikkord: