Hjemmemassasje inn i norske hjem…

Hvor mange er det ikkje som har klaget på vondt i tumler og/eller hender når de har gitt en hjemmemassasje? Det er iallefall den absolutt vanligste tilbakemeldingen me får fra dei som har gitt amatør massasje til nokon rundt seg.

Eg har alltid vært opptatt av forebyggende helse, og spesielt tiltak me selv kan gjere for å gi oss selv ein lettere hverdag. Og eg har alltid syntes det har vært gøy å inspirere og lære andre om kropp og helse. Det var nok også mykje drivkraften bak det å starte denne bloggen, og etterhvert til dei ulike nettkursa eg har satt opp og planer om å sette opp.

Nettkurs i hjemmemassasje

Lenge arrangerte me fysiske massasjekurs for par. Me la massasjekurset opp som ein fin opplevelse for par, ein lite re-treat for som regel travle småbarnsforeldre. Det var opptil 6 par pr. kurs, heimelaga mat og masse massasjetrening. Det var utruleg moro!

Som travle småbarnsforeldre selv, måtte me revurdere bruken av tida vår, da dei fysiske massasjekursene for par krevde mye av vår tid. Samtidig ville me ikkje ta bort kurset, for det hadde blitt så godt mottatt av mange par over fleire år, løsningen blei nettkurs i hjemmemassasje!

I nettkurset lærer du steg for steg hvordan gi en god massasje, og det uten å få vondt i tumler!

Første lanseringa blei ein fiasko!

Jepp, og eg blei drittlei. Du veit den følelsen når du har jobba og jobba, gått laaaangt ut av komfortsonen, lært deg 1000 ting du absolutt ikkje kan, også er forventningen gigantiske når lanseringa er i gang. Så skuffelsen var så klart STOR da me vinteren 2018 lanserte det første kurs, og ingen påmeldinger! Eg blei så skuffa at eg la bort heile kurset.

Hva gikk feil? Det har eg egentlig ikkje svar på, men eg orka ikkje ta i kurset på et heilt år- hahaha. Men det handla nok masse om formidling. Alt me ønska var å lære bort god og nyttig hjemmemassasje. Men me gikk fra å levere et kurs innpakka som ein opplevelse for par til et nettkurs, det var nok ein transformasjon som me ikkje heilt klarte å slippe. Budskapet vårt ut bar nok litt preg av det.

Meeeen når 1 år var gått, det vil si i desember 2019, kom eg på at me hadde et så og sei ferdigstilt nettkurs nedstøvet oppe i skyene (om det er mulig…)

Eg kasta meg rundt og fikk IT jentene til å gjere nokon nødvendige endringer på nettsiden, oppdatere salgssiden, og vipps – me var klare for NYlansering av masssasjekurset!

Ei uke før jul var alt klart, nervene var å kjenne på, eg hadde jo hatt ein fiasko ved forrige forsøk. Men plutselig tikka det inn den eine påmeldinga etter den andre. HURRA! – Det å gi bort gave i form av hjemmemassasjekurs var ikkje så feil likevel!

Jula 2019 var det mange som fikk et massasjekurs i julegave av nokon dei er glad i. Å gi bort ein gave til nettkurset “Lær god og nyttig hjemmemassasje” er like fin gave å GI som å FÅ, skikkelig vinnvinn!

Hvem ville du delt et hjemmemassasjekurs med?

Hvem passer kurset for?

Alle som har lyst til å lære hvor enkelt det er å gi nokon man er glad i massasje. Kurset passer like godt for familien som for par. Alle kan massere, noen ganger trenger man bare litt meir kunnskap og inspirasjon. Og kurset er lagt opp til at dere enkelt kan hjelpe hverandre med vanlige spenningsplager i rygg, nakke, skuldrer og armer, samt ben.

Masse fine bonuser som passer liten og stor.

Og kanskje det aller viktigste av alt, dere lærer hvordan massere UTEN å få vondt i tumler og hender, samt mange andre gode teknikker for en god og nyttig hjemmemassasje!

Flere kursoppstart i løpet av året! Neste kursoppstart er 14. februar 2020. Påmelding/kjøp av gave kan du gjøre ved å klikke her (samt få mer informasjon om kurset)

Gratis introkurs!

få kurs i hjemmemassasje rett hjem til deg
Gratis introkurs «Lær hjemmemassasje på 1-2-3»

Bli med på vårt GRATIS introduksjonskurs “Lær hjemmemassasje på 1-2-3”, og lær ALT du trenger å kunne for å komme igang med hjemmemassasje.

Meld deg på her!

Ønsker deg en nydelig dag videre ❤︎

/Monica Aschim

PS! Andre kurs du kanskje er interessert i, les mer her!


Publisert

i

av