Naprapat på Fjerdingby i Rælingen

Monica Aschim er din naprapat på Fjerdingby i Rælingen kommune. Eg driv to klinikker i Oslo, men under Koronakrisa omstilte eg meg for å kunne kombinere jobb og hjemmeskole for eldste sønnen.

Naprapat Monica Aschim, kåret til Årets Naprapat i 2017

Selv om eg har hatt ein hjemmeklinikk lenge, har den ikkje vært så mye i bruk, da eg har hatt jobb stort sett hver dag i Oslo. Men nå gjelder det å være løsningsorientert. Eg må få økonomien til å gå rundt. Me skal bruke minst mulig kollektivt, samt være tilstede for skolebarn, derfor var det nå heilt naturlig å utøke naprapatbehandlingene på Fjerdingby.

Samtidig er det nok fleire andre i samme situasjon, mange har heimekontor, og mange er heime med skolebarn. Da er det gull å ha et slik tilbud om naprapati i nærmiljøet her ute på Ræligen. Mange slit med muskel- og leddplager, og det blir nok ikkje mindre plager med alle med hjemmekontor.

Naprapat på Fjerdingby i Rælingen

For deg som ikkje veit kor Fjerdingby ligg, så er det kun 5 min biltur fra Lillestrøm, i retning Enebakk. Foreløbig er det ein hjemmeklinikk, og eg bor rett ved Marikollen idrettsanlegg.

Hva kan en naprapat hjelpe med?

Som naprapat så har eg muskel- og skjelettapparatet som spesialområde. Eg har jobbet som naprapat i 13 år nå, og 15 år med naprapattjenester ut til bedrifter.

Vanlig plager naprapter jobber med:

  • Hodepine
  • Nakkeplager og nakkestivhet
  • Skulderplager
  • Armplager, som bl.a musearm, tennisalbue og golfalbue
  • Vondt i ryggen (lumbago, ryggkink, isjias m.m)
  • Hofteplager
  • Kne og fot-/ ankelplager

Samtidig brenner er skikkelig for viktigheten av ein god kroppsholdning (du kan lese meir om det her), og typiske kontorsrelaterteplager.

Eg driv ein lukka Facebookgruppe (Helfy people@work), der me deler gode tips og råd. I disse dager har det vært mye fokus på hjemmekontor. Bli medlem i gruppa her!

Hvilke dager er naprapat tilbudet på Rælingen?

Naprapat på Fjerdingby i Rælingen er tilgjengelig alle dager i uken nå under koronakrisa. Både mannen min og eg er naprapater og bytter på å være heime med skolegutten. Derfor er tilbudet meir eller mindre hver dag.

Fra hjemmeklinikken på Fjerdingby.

Eg har hjemmeklinikk mandag, onsdag og fredag. Rikard, mannen min har tirsdag og torsdag.

Klinikker eg driv i Oslo er Oslo Naprapatklinikk og Helfy Treatment.

Ønsker du å bestille time?

Ta kontakt så finn me ein time som passer 🙂

Kontaktinfo: monica@oslonaprapatklinikk.no eller tlf. 99 30 21 50

Hjertelig velkommen!

Vennlig hilsen

Monica Aschim

Naprapat og holdningsekspert


Publisert

i

av