Vinn mammamage-time eller barseltrening!

Vil DU vinne en-til-en mammamagetime og/eller barseltrening? Vi søker deg som er i barselpermisjon. Kollegaen min Camilla, skal sertifisere seg til å bli mammamage-instruktør, og trenger derfor 5 forsøkspersoner. Av alle som melder seg på, trekker vi også ut en mamma som vinner plass på høstens ”Smart Barseltrening” i Oslo.

Alle mammamager fortjeneren ny sjanse

Har du fått sjekket dine magemuskler etter du fikk din baby?
De færreste får dessverre sjekket magemusklene etter fødsel. Veldig mange har diastase, dvs. delte magemuskler, noe som er helt normalt. Men for de som har dette er det lurt å starte tidlig med aktivering av de dype magemusklene, og ikke starte med for tidlig med for tøff og hard trening. Vi hører alle om aktivering og tidlig trening av bekkenbunnen, noe som er helt korrekt og viktig, men like viktig er faktisk den dype magemuskulaturen også, dette har en mammamage-trener god kunnskap i.

Hva gjør en Mammamage-trener?
En mammamage-trener sjekker om du har delte magemuskler, sjekker status for din kontroll av de dype magemusklene, og veileder deg til å finne kontakt med disse musklene igjen. Du vil få hjelp til å trene bekkenbunnen og de dype magemusklene som en helhet. Alle mammaer har ulik kontroll, derfor vil du få individuell tilpasning tilpasset ditt nivå.

mamma-mage-trening-etter-fødsel-barseltrening
Alle mammamager fortjener en ny sjanse!

Vil du bli en av de fem forsøkspersonene som få en-til-en mammamage-time hos Camilla?
Da behøver du bare å registrere deg ved på KLIKKE HER!

mammatrening-mammamage-barseltrening-morogbarn
En mamma vinner også trening på høstens «Smart barseltrening» med oppstart etter høstferien.

Tips gjerne andre mammaer du tror dette kan være aktuelt for

De fem utvalgt blir kontaktet direkte, senest torsdag 29/9 kl. 12.00.

Lykke til!

/ Monica Aschim


Publisert

i

, ,

av