Driv du eiga virksomhet, da er du like fancy som meg, ein gründer!

Spørsmålet er bare kor god gründer du er. Er du passiv eller aktiv i bedriftas ulike delar?

Å drive ei virksomhet eller klinikk bygger på mykje meir enn dine terapeutiske ferdighetar, eller andre ferdighetar din virksomhet krever faglig av deg. Mange gjer dei mest ”basic” tinga i startfasa, men gløymer midt oppi alt ein heilhet i bedrifta si, og mange har heller ikkje satt seg klare mål.

Kurs, markedsføring, terapeut, klinikk
Me hjelper med markedsføring, ein må sette seg mål, når og korleis skal du koma dit?

Sette seg mål er viktig!
Eg meiner at alt du gjer må ha tydelig planlegging, samt at du er delaktig i ulike delar av bedriftas eksistens. Å vita meir kring bodskap du vil formidle i ulike media vil styrke din kommunikasjon og tydelegheit ut mot klientar og kundar.
Det er også viktig å gjere ulike ”stunt” for bedrifta di, kundane dine kjem sjeldan servera på eit sølvfat, dei må søkas opp og bli tatt godt vare på. Tenk på alle kundar som ein kunde for livet.
Tru det eller ei, men i ditt yrke som f.eks. terapeut så er du like mykje ein selgar. Det er du som skal ”selge” dine produkt på ein truverdig måte. Om du ikkje trur på det sjølv, vil i alle fall ikkje kunden din det. Me er ofte for forsiktige, det er dessverre til stor brems for utvikling av virksomheta di.

Å bygge seg ei bedrift tar tid, lær enkle strategier for kjappare veg til resultat
Å bygge seg ei bedrift tar tid, lær enkle strategier for kjappare veg til resultat

Lærerik utfordring
For meg har heile prosessen med å starte eiga bedrift vore ein utruleg spennandes reise. Eg gjekk sjølv ingen kurs i starten om korleis eg best kunne markedsføre bedrifta mi, og det har vore mykje prøving og feiling undervegs. Eg har lært meg kva som funkar og kva som ikkje funkar, og dette delar eg gjerne med meg.
Eit av mine nye motto er: Kvifor gjere mange feil og bruke lang tid, når ein kan få verdiful hjelp og kortare veg til suksess?
For meg står tre eigenskapar sentralt: Ver kreativ, tørr å satse og ta sjansar!

Klikk her for meir info om kurs, i sommar skal me ha ein workshop i markedsføring nettopp for å hjelpe deg og din bedrift til nye høgder.

Ikkje las denne sjansen gå frå deg!
/Monica


Publisert

i

av