Gratis temakveld for gravide i Oslo.

Går du med et lite frø i magen, og lurer på 1000-ting slik som de aller fleste gravide gjør?
Da burde du bli med på en hyggelig og spennende «temakveld for gravide» med oss. Du vil møte meg som er naprapat og cert.mammamagetrener, samt dyktige Tone Aanderaa som er helsesøster og holder fødselsforberedende kurs.

infokveld-fødselsforberedende-kurs-gratis-gravid-oslo

Det skjer mange forandringer i kroppen da du er gravid. Og det er nettopp disse forandringene vi kommer til å ta opp under denne temakvelden.

Tone Aanderaa forklare enkelt og tydelig hvilke forandringer som skjer med både deg og babyen mens magen vokser seg større og større. Hun tar også opp ting dere kan tenke på når fødselen nærmer seg og er i gang.

Kan jeg, og hva bør jeg trene når jeg er gravid?

Jeg kommer til å ta opp ulike forandringer som skjer i kroppens muskler og ledd under en graviditet. Jeg kommer også til å ta opp hva du bør unngå å trene, og ikke minst hva og hvordan du kan trene når du er gravid.

Jeg holder både barseltrening og gravidtrening i Oslo. Jeg får ofte spørsmål rundt dette med trening både under og etter graviditeten. Så jeg gleder meg veldig til å dele min kunnskap og erfaring med deg.

 

Velkommen til GRATIS «temakveld for gravide» torsdag 28. Januar på Smestad i Oslo.

Du er hjertelig velkommen til å delta, og inviter gjerne gravide venninner. Alle deltagere vil også få en lite goodiebag.

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ!

tone-aanderaa-monica-aschim

Håper vi ser deg!

/Monica


Publisert

i

av

Stikkord: