Ut av komfortsona

Når alarmsystemet skrik høgt i heile kroppen. For det er slik det føles når eg i det siste har ville gjort ting som før bare var moro, ting eg gjorde fordi det var gøy, la ingen tanker eller følelser i det.

Men nå, bare det å legge ut et innlegg på Facebook har fått heile kroppen i ubalanse. Før kunne eg stå på scene og holde foredrag for 100 mennesker, nå blir det bare kaos (bare av tanken) …

Første gang eg følte på angsten var for ca 2 år siden, eg skjønte ingenting, for meg (da) kom det heilt ut av det blå. Eg var på et hotell da det skjedde, og måtte bare gå fra selskapet, det dirra i heile meg, fikk ikkje puste, og pulsen gikk i 100.

I fjor måtte Rikard og eg legge ned det forebyggende helsekonseptet vårt. Det var sårt, men eg var heilt kjørt. I ettertid har eg jo skjønt at dette prosjektet (som var et veldig spennende prosjekt) blei følelsesmessig kobla opp mot mye negativt som skjedde parallelt. Eg hadde andre store utfordringer og bekymringer i livet på det tidspunktet. Belastningen blei så stor at det ødela det som faktisk var noe positivt.

Eg har heldigvis fått hjelp, både for angsten og andre ting som har tynga meg.Og GRUNNEN til at eg i dag skriver dette, er fordi terapeuten min har utfordra meg til å ta tak i dei tinga som eg brenn for og så veldig gjerne vil gjøre, selv om det skaper uro i kroppen … Eg må lissom lære opp denna skrotten igjen …

Så eg utfordrer meg skikkelig nå, bare ved å legge ut dette innlegg (og alle andre innlegg siste tiden), og eg skal holde ein digital workshop i morgo «Inspirasjon og bevisstgjøring bedre livsstil».Og me tar opp igjen det FOREBYGGENDE HELSEKONSEPTET, men i en annen innpakning denne gangen.

Helfy som vare et stort forebyggende helsekonsept ut mot bedrifter er nå blitt et helseforebyggende Inspirasjonsgruppe «Helfy living» på Facebook (lukked gruppe)… enn så lenge.

Så voilá, i morgo skal eg holde min første workshop – Juhuu! Det som er fint nå, er at eg kan jobbe med helse, og inspirere i trygge rammer i den lukkede gruppa, og samtidig jobbe med å styrke meg sjølv opp igjen. Nå kan eg inspirere, bli trygg, samtidig som konseptet tar form. I LUNG OCH RO ❤Vinn vinn håper eg!

Så om du er interessert i å bli med i gruppa vår, er du hjertelig velkommen til det. Det er ei stemme i hodet mitt som håper at det ikkje dukker opp ein einaste sjel på workshopen, mens ei anna stemmer heier på «fullt» digitalt hus 😉

Meld deg inn her: https://www.facebook.com/groups/959586937537947

Tvitvi, klem Monica


Publisert

i

av

Stikkord: