Ønsker du en bedre kroppsholdning?

Føler du at kroppen henger litt frampå og at det er vanskelig å rette deg opp, kjenner du at du gjerne skulle hatt en bedre kroppsholdning?

Grunnen til at det kan føles vansklig å retts deg opp er fordi det har skjedd noen strukturell forandringer i og rundt muskler og ledd. Og dette igjen har mye med kroppsholdningen din å gjøre, eller retter sagt vanene dine å gjøre, jeg skal vise deg et eksempel.

Hva skjer med kroppen når vi sitter mye foran PC/Mac?
Uten å tenke på det blir vi sittende med lett krum i ryggen, skuldrene går automatisk fremover, samt at nakken og hodet skyves litt fremover

holdningsproblem-holdningskorrektur-trening-bedre-holdning
Og når kroppen vår sitter i denne stillingen i flere timer på jobb, så tror kroppen din at dette er korrekt, og strukturer i og rundt muskler og ledd strammer seg og er for mange vanskelig å rette opp i på egen hånd.

Men det går faktisk å få en bedre kroppsholdning!

Min observasjon etter å ha jobbet som naprapat i mange år, er at de aller fleste har en dårlig kroppsholdning, ca. 90 % av mine kunder har det. Og for meg så er det viktig å ta tak i disse strukturene som sakte og sikkert har strammet seg rundt aktuelle bløtdeler og ledd i din kropp. Og jeg ønsker å hjelpe nettopp deg.
Mitt ønske er å spre kunnskap om hva du selv kan gjøre for å forebygge at kroppen havner i en dårlig kroppsholdning.

Få min GRATIS guide til bedre kroppsholdning…
Jeg jobber for øyeblikket med en GRATIS guide ”5 enkle tips for en bedre kroppsholdning”, som jeg ønsker å dele ut til deg som ønsker å få tips og råd om hva du selv kan gjøre aktiv for å ta bedre vare på kroppen din.

få-en-bedre-kroppsholdning

 

Gratisguiden ”5 enkle tips for en bedre kroppsholdning” er snart klar, og om du vil sikre deg en utgave så fort den er klar, kan helt enkelt legge igjen navn og e-post under så sender jeg den til deg snart ☺

Er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt med meg- det er det jeg liker!

[hcshort id=»27″]

/ Monica Aschim
Naprapat og Holdningsekspert


Publisert

i

,

av

Stikkord: